Recenzie Moulinex JU 650
Všetky recenzie Moulinex JU 650
- - dizajn
- - vykon 1000 W
- - vela mokreho odpadu
- - menej stavy nez je bezne
- - vela umyvania
- - vyssia spotreba el.energie
Uz po prvom ostaveni sa ukazalo ze je sice vykonny, ale drt bola mokra a stavy bolo o polovicu menej ako u starsieho a menej vykonneho typu odstavovaca. Spolocnost TPD mi tento zavazny nedostatok neuznala ako chybu vyrobku, takze sa ho uz asi nezbavim. Neodporucam na odstavovanie najma korenovej zeleniny - mrkva, repa ap. Cena neodpoveda kvalite.
- Rýchlosť, výkon
- Objem
- Veľa odpadu
Neodporúčam ho, pretože šťava nie je kvalitná na 100%. Kvalitnejšie sú lisovacie odšťavovače (a drahšie) - vychádza z nich šťava a SUCHÝ odpad. Po odšťavení odpadu z tohto odšťavovača z jabĺk som dostal ešte jeden pohár šťavy. Nehovorím že je zlý, ale keď chcete kvalitu, treba si priplatiť na pomalý lisovací alebo nízkootáčkový odšťavovač.
- Pohodlná príprava čerstvej šťavy z akéhokoľvek druhu ovocia i zeleniny. Spracuje celé plody, ktoré stačí pred tým len dôkladne umyť, v prípade citrusových plodov aj ošúpať. Šťavy sú hodnotné i zo zdravotného hľadiska, pretože obsahujú aj vzácne látky z jemne rozdrvených jadierok a šúp ovocia, ktoré sa bežne väčšinou nekonzumujú, alebo sa prehĺtajú celé. Drť, ktorá sa oddelila pri príprave šťavy, je možné opäť odstrediť, po primiešaní ku šťave je táto obohatená aj o vlákninovú časť ovocia, rsp. zeleniny, čo je opäť cenný bonus pri konzumácii takéhoto nápoja z hľadiska výživy. Na prípravu šťavy je možné využiť i malé, rsp. z hľadiska vizáže menej hodnotné kúsky ovocia, ktoré sa dokonca ináč vyhadzujú, pretože je pracné ich spracovanie... napr.malé jabĺčka, hrušky...
- Jednoduchá údržba, čistenie i opätovná zmonovateľnosť, rýchlo pripravený na ďalšie použitie.
- Bol mi odporúčaný.
- Zatiaľ neevidujeme nejaké nevýhody.
Odšťavovač máme len pár dní, zatiaľ funguje nad očakávanie,
Cena je zatiaľ úmerná kvalite a službe, ktorú poskytuje. Či sa zaradí medzi všeobecne bežné, alebo nadštandarné výrobky v domácnosti bude závisieť aj od jeho životnosti.
Odporúčame ho do domácností každého druhu - rodiny s deťmi, mladí i starší manželia i do menších prevádzok.
Odšťavovač má účelný, ale aj pekný, moderný design.
- perfektné odšťavenie aj veľmi tvrdej zeleniny
- jednoduchá obsluha
- nenáročná údržba
- elegantný dizajn
- upredňostňujem racionálnu výživu, zeleninové šťavy denne
upredňostňujem racionálnu výživu, t.j. zeleninové a ovocné šťavy
s výrobkom som veľmi spokojná, odporúčam všetkým
Zobrazujem 1 - 9 zo 9 recenzií