odšťavovač • technológia MicroMasticating pre až 90% extrakciu • rýchle očistenie (60 s) • kompaktný dizajn • telo z kovu • pre tvrdú aj mäkkú zeleninu a ovocie • funkcia...
odšťavovač • technológia MicroMasticating pre až 90% extrakciu • rýchle očistenie (60 s) • kompaktný dizajn • telo z kovu • pre tvrdú aj mäkkú zeleninu a ovocie • funkcia...
Výborný pomocník do domácnosti, rýchle a kvalitné odšťavovanie, rýchla a nekomplikovaná údržba, skvelý dizajn, nezaberá veľa miesta na kuchynskej linke. Vrelo odporúčam
odšťavovač • technológia MicroMasticating pre až 90% extrakciu • rýchle očistenie (60 s) • kompaktný dizajn • telo z kovu • pre tvrdú aj mäkkú zeleninu a ovocie • funkcia predčistenia • bez sita • XL plniaca trubica • systém proti odkvapkávaniu • súčasťou balenia je aj filter, kanvica a receptár
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Výborný pomocník do domácnosti, rýchle a kvalitné odšťavovanie, rýchla a nekomplikovaná údržba, skvelý dizajn, nezaberá veľa miesta na kuchynskej linke. Vrelo odporúčam
Registrovaný používateľ
Neodporúča produkt
30 %
Udrzba.
Nekvalitne odstavovanie, velke sklamanie.
Nedostatocne ako odstavovac. Informacia o odstaveni 90% a takmer suchych zbytkov su lzi. Ciste lzi. Odpad ma daleko od sucheho, ovocie sa drzi nad snekom rozmagane. Nepomaha ani gravitacia, aby vytekala stava. To co vytecie je huste a spenene. Toto nie je odstavovac. Ziadna uvedena technologia tam nema kde byt - proste je to pomaly lis, co rozmaga ovocie na kasu. Nie ze by ine boli na tom lepsie. Ale nech neklamu o 90% odstaveni a suchom odpade.
Philips (značka)
Dobrý den, je nám líto, že nejste s výrobkem spokojen. Model HR1947 patří k velmi kvalitním šnekovým odšťavňovačům. Vlhkost odpadu vždy ovlivňují použité suroviny, např. u moučného jablka bude výsledek vždy podobnější dřeni, než u šťavnatého jablka . Rovněž při použití ovoce s vysokým obsahem škrobu, např. banánu, je ve výsledku spíše dřeň než šťáva. Technologie MicroMasticating extrahuje až 90 % z objemu ovoce -interní testy byly prováděné postupně s 1 000 g hroznového vína, jablek, ostružin, jahod, rajčat, vodního melounu, pomerančů a granátových jablek. Kontaktujte nás prosím na mail [email protected], abychom zjistili více informací S pozdravem Philips