Najnovšie recenzie zo sekcie Odšťavovače
- Masívna a stabilná konštrukcia
- Kvalitné spracovanie
- Keramický slimák
- Jednoduché umývanie
- Jednoduché odšťavovanie (u nás odšťavuje 2 ročný syn)
Zvažoval som kúpu odšťavovača dlho, dôležité pre mňa bolo, aby to bol pomalý (slimakový) odšťavovač, ktorý nám v rodine bude slúžiť dlho a nebudú s ním problémy.
G21 Gracioso mi vyšiel ako víťaz v hodnote za peniaze. Verím, že bude slúžiť lepšie ako lacnejšie alternatívy, ktoré majú väčší príkon motora a plastové slimáky. Gracioso ma keramický slimák, ktorý aj pocitovo dokáže vydržať riadnu záťaž.
Zatiaľ som testoval rôzne typy ovocia a zeleniny a nemal absolútne žiadny problém s ničím. Najviac sa teším z odšťavovania zázvoru, ktorý iba nakrájam na menšie kusy bez čistenia a po chvíľke mám pripravené TOP shoty.
Kupeny ako dar dufam ze fajn
Zatiaľ nevyskúšané, ale na pohľad super ;-)
Velmi sme spokojni, pouzivame kazdy den.
- Vynikajúci odšťavovač za tie peniaze
- Vôjde celé ovocie
- Odšťavené do sucha
- Zatiaľ žiadna
Výborný produkt za rozumnú cenu
Produkt vyzerá dobre, ale keďže je to darček neviem ohodnotiť ešte, zistíme, keď odskúšať, zatiaľ vyzerá ok
Šťava je trochu hustejšia
- Odstavi aj listovu zeleninu. Moznost vyberu jemneho a hrubeho sita velkou vyhodou. Stava je celkovo vyborna. Drt skoro sucha. Jednoduche zostavenie a umyvanie.
- Vyborny je aj nastavec pre homohenizaciu. Ostatne som este nestihla vyskusat.
- vyzerá pomerne kvalitne
- pekne lisuje
- podstatne menej peny ako u iného typu odšťavovača
- pekný design
S odšťavovačom som dá sa povedať,že spokojný,ale mohlo by sa zachytávať menej odpadu na lisovacej hlave.Čo sa týka čistenia,samozrejme,že je s tým dosť práce,ale s tým sa aj dalo počítať,takže ok. Za tú cenu by som čakal možno o trochu viac,neohúri,ale ani nesklame.
Odšťavovač je kvalitný,výkonný trochu bordel pri odšťavovaní jablk zatiaľ spokojný
- Výkon
- Oddelenie dužiny od šťavy
- Labilny
- Dužina obcas nestíha odchádzať
- Jednotlivé časti nemôžu ísť do umývačky
Hneď pri prvom použití sa pokazil vypínač a nevracia sa z polohy on, takže jediný spôsob ako odšťavovač vypnúť je vždy ho vytiahnuť zo zásuvky. Potom odpadla jedna nožička a vypadla mi aj tesniaca gumička na uzavere šťavy. Sú to maličkosti, ale nahnevalo ma to a reklamovať produkt by ma stálo veľa času a nervov. Na druhej strane plní funkciu, odšťavovač je naozaj silný a šnek nemá problém pomliet ovocie. Nehovorím, že je to zlý odšťavovač, ale od produktu značky Sencor som očakáva viac.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud dužina nestíhá odcházet, doporučujeme zpomalit proces odšťavnění a netlačit tolik na přítlak. V případě, že je na spotřebiči nějaká závada, kontaktujte prosím servisní středisko FastPlus Bratislava, Na Pántoch 18, 83106, tel: 249 105 832. S pozdravem Sencor.
- Odstavuje aj tvrdsiu zeleninu ako, cervena repa, mrkva, zelena kapusta, atd. Neprehrieva sa, treba to nakrajat na mensie kusky.
- Zatial ziadne.
Klarstein Fruitberry
Pridané: 30. novembra 2022
(naposledy upravené 26. decembra 2022)
Zakúpený v Klarstein
- mali sme podobný produkt za podstatne vyššiu cenu
používame ho snad každodenne,je na jedničku.Doporučujeme ho aj iným zákazníkom.
- Výborný odšťavovač.Ùplne tichý.Super.Ľahké úmývanie.Veľká spoločnosť.
- Nemá.
- Výborný na ríbezle, nič lepšie na trhu som nenašiel
Pekný dizajn,cena primeraná
S výrobkom som absolútne spokojný
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »