Najnovšie recenzie zo sekcie Odšťavovače
- Páči sa mi,je super pomocník
Spokojnost s odštavovačom,jednoducha obsluha uživame si ovocne štavy.
- Perfektný pomocník,odporúčam...odpad skoro suchý, veľa šťavy,tichý chod
produkt je kvalitný
- Vyhoda je pre tych co potrebuju ovocnu kašu
- Ak chcete čistu šťavu nepodari sa to
Odšťavovač je stabilny, to je jeho jedina výhoda.
Odšťavovač sme kúpili kvôli nadúrode malých jabĺčok, čo sa nám urodili a nikto by ich nezjedol. Jablká odšťavuje fantasticky, skúšali sme už aj mrkvu a cviklu, výsledok nad očakávanie. Keďže funguje aj ako homogenizátor, budem ho používať aj namiesto strúhania napr. zemiakov na placky, mrkvy a pod. Nadstavce na cestoviny asi vyskúšam, ale pravidelne nevyužijem. Kvalita spracovania spotrebiča je výborná, rozoberanie po skončení práce ľahké. Za mňa veľká spokojnosť, myslím je je to špička v tejto kategórii odšťavovačov.
- Kvalita primeraná cene. Odšťavená šťava obsahuje aj kúsky drene, čo mne vyhovuje, ale niekomu nemusí.
- Trošku náročné čistenie, ale dá sa. Šťava obsahuje aj trochu dužiny, resp. vlákniny, čo niekomu nemusí vyhovovať, mne to však vyhovuje.
Nie je čo vytknúť
Nebol funkčný
Reakcia značky SENCOR
mrzí nás, že máte s naším odšťavňovačem takovouto zkušenost. Pevně věříme, že reklamace a případná výměna spotřebiče proběhla zcela k Vaší spokojenosti a zachováte naší značce svou přízeň i nadále.
S pozdravem
Tým Sencor Care
S odšťavovačom som spokojná. Ľahko sa dá poskladať. Odšťavuje dobre šťavu i s tvrdšej zeleniny ako sú cvikla, mrkva...
Tefal ZE 610 D 38
Pridané: 4. októbra 2022
(naposledy upravené 4. októbra 2022)
Zakúpený v Datacomp.sk
Velmi dobre odstreduje sme s vyrobkom spokojny
- Jednoduchá a rýchla manipulácia, čistenie a žiadne zbytočné komponenty.
- Tomuto stroju chýba ventil pri výstupe vylisovanej dužiny, aspoň taký jednoduchý, ako má Chamber.
- Spoľahlivé a rýchle odšťavovanie
- Pohodlná údržba
- splnil očakávania
- Výborné odštavuje ovocie aj zeleninu
- Tichý chod prístroja
- Som spokojný.
- Kvalitné spracovanie
- Silný motor
- Možnosť robiť aj šťavu a aj smootie
- Minimalizuje odpad a vytlačí dosť šťavy
- Motor nie je dostatočne silný na spracovanie hrozna.
- Po lisovaní hrozna sa zasekla nádoba na lisovanie a nešlo ju otvoriť. Vyžadovalo to veľkú silu.
Výrobok pôsobí na prvý pohľad veľmi kvalitne. Má motor 300W, čo je viac, než mnohé oveľa drahšie výrobky. Robí naozaj dobrú šťavu a celkom rýchlo (aj keď ide o tzv. pomalý odšťavovač). Šťava je chutná a vyčistenie odšťavovača je celkom jednoduché. Jednotlivé diely sa dajú dať aj do umývačky riadu.
Veľmi rýchlo bolo vidieť, že nevládze hrozno dobre spracovať a tak som ho musel vypnúť. Potom sa ani nedal otvoriť a vyčistiť. Chcelo to veľkú silu. Radšej som neriskoval poškodenie a tak som viac hrozna nedával.
Tzv. veľký otvor sa dá použíť iba pri zastavenom odšťavovači. Je tam poistka a ak chcem použiť veľký otvor, tak sa odšťavovanie zastaví. Ak si však predtým všetko poriadne pripravím, nie je to problém.
zkoušel jsem jablka-čím drobnější kousky sypete tím lépe odštavuje-velmi chytré řešení samočištění lisovacího sítka. Oproti odstředivým neskutečně kvalitnější -prakticky suchý odpad. Otázkou je výdrž plastů . Nejde na odštavování pospíchat-dané konstrukcí. Velmi dobré umytí po práci.
jednoducha obsluha
- Zatiaľ som odštavoval len červenú repu aby som bol hneď v obraze- tvrdá ako drevo a výsledok parádny! Úplne bez problémov. Šťava na jemnom sitku úplne čistá bez dužiny. Mašinka tichučká,ľahké zloženie a umývanie.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »