Najnovšie recenzie zo sekcie Odšťavovače
v porovnaní s lacnejšími slimákovými odšťavovačmi je to úplne iná trieda, zatiaľ plná spokojnosť
niefunkčný
- Nerez
Zle sa s ním pracuje, disky na pasírovanie pri práci vyskakujú. Ťažko sa s ním pracuje.
- všetko su plasty
je to praktický pomocník
Odstavovala som 2x na uvedenom odstavovaci,druhý krat prestal fongovať neda sa po použití rozobrat-kde ho možem reklamovať??
Výborná kvalita prístroja
- Pomer ceny a kvality
- Zatiaľ žiadna
Kúpené pre priateľku k narodeninám.
Rozhodoval som sa medzi viacerými produktamy no presvedčilo ma aj to že je to český výrobok.
Odštavuje super a je jednoduchý a dobre sa čistí.
Ako plus ďalej hodnotím skvelú cenu.;)
Výrobok skutočne zodpovedá popisu na stránke, obsluha s ním je jednoduchá, takisto i údržba. Naša spokojnosť je vysoká, môžem odporučiť aj ostatným zákazníkom.
- Slabé odšťavenie. V odpade ostáva veľa šťavy.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. V případě, že již odšťavněné ovoce stále vykazuje známky toho, že má v sobě ještě dostatek šťávy či dužiny, doporučujeme netlačit tolik na přítlakový kolík. Vkládané ovoce či zeleninu přidávat v menších kusech a přizpůsobit rychlost, odpovídající druhu zpracovávaných surovin. Věříme, že po tomto doporučení dosáhnete kýženého výsledku. S pozdravem Sencor Care
Odšťavovač je šikovný, maličký, dobre sa s ním manipuluje, lebo je ľahký a príjemný na prenos. Taktiež čistenie je super, lebo odšťavovač sa dobre a ľahko rozkladá a každá súčiastka sa ľahko umýva. Odšťavuje výborne, kladne hodnotím hlavne klapku, ktorou môžem zastaviť šťavu, kým vymením zbernú nádobku. Motor je tichučký a celá práca s týmto produktom je zábavou.
- postačujúca rýchlosť (jablká spracovávalo rýchlejšie ako som ich čistil)
- pekný design
- deti mali zábavu, že ako to pekne chrumká jablká a ako to "kaká"
- jednoduché rozoberanie a skladanie
- dotykové tlačítka nie vždy reagujú, najmä ak mám mokré ruky
Za večer som odšťavil 2 igelitky popadaných jabĺk zo záhrady a ako bonus sa zabavili aj deti, namiesto čumenia do obrazoviek.
Myslím že slušne odšťavilo aj už trochu gumené mrkvy a tiež aj broskyne.
Odpad bol v porovnaný s klasickým lisom ešte dosť mokrý, no na zavitovkové odšťavovače je to asi OK. S inými modelmi to neviem porovnať, keďže mi chýba skúsenosť.
Chod je tichý, len pri tvrdších jablkách to trochu zaškrípe.
Čistenie je adekvátne rýchle vzhľadom na počet tých dielov na umývanie, takže na "odšťavenie pár jabĺk na raňajky" to dá trochu viac roboty.
Homogenizačný nadstavec by mohol byť štandard.
- Nepoužívam dlho, rychly, silný
- Ak zabudnete otvoriť otvor na odtekajucu šťavu stroj sa zapne a šťava preteká všade.
- Pri odsťavovani zostava v odpade ešte veľmi veľa šťavy. Po opakovanom odstavení odpadu je to už fajn.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud při odšťavňování není otevřena uzavíratelná výpusť, šťáva z ovoce či zeleniny, nemá možnost jiné cesty. Výpusť je třeba mít vyklopenou, aby nebyla poškozena elektronika přístroje. V případě, že již odšťavněné ovoce stále vykazuje známky toho, že má v sobě ještě dostatek šťávy či dužiny, doporučujeme netlačit tolik na přítlakový kolík. Vkládané ovoce či zeleninu přidávat v menších kusech a přizpůsobit rychlost, odpovídající druhu zpracovávaných surovin. Věříme, že po tomto doporučení dosáhnete kýženého výsledku. S pozdravem Sencor Care
- Som veľmi spokojná.
Tento mlynček je strašný šmejd, odliatok katastrofa pribalená podložka vôbec nejde nasadiť tam kde sa má. Podložky pod zadné skrutky sú ako z makového kvetu a ľahko ich zohlo, vnútorná kovová sieťka nešla vytiahnuť a bola potrebná veľká sila a kliešte, aby sa dal vôbec mlynček rozobrať na vyčistenie. Tento mlynček rozhodne neodporúčam a kedže zohlo niektoré časti nedá sa ani reklamovať.
- Super odporúčam. Odšťavovač presne podľa popisu.
- Zatiaľ dobré
- Vyskušala som dnes prvýkrát odšťavovač,pripravila som fantasticky nektár s mrkvy,jablka a cvikly.Výrobok funguje zatiaľ bezchybne.Silný motor ,žiadne unikanie šťavy. Vysoká stabilita vdaka protišmykovým gumovým nožičkám.Odporučam skvelý výrobok , aj ked mate zo záhrady prebytok ovocia a zeleniny.
- spĺňa účel
- kvalitny tovar
- Dobrý mlynček
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »