Najnovšie recenzie zo sekcie Odšťavovače

Pridané: 31. októbra 2021

veľmi dobre

Overený zákazník Penta SK s.r.o. Ivo

Pridané: 26. októbra 2021

Zakúpený v Penta SK s.r.o.

Odporúča produkt
  • Jednoznačne na odštavovanie len pomalootáčkový odšťavovač, úplne iná chuť a množstvo šťavy

Jednoznačne za túto cenu TOP produkt...

Bosch MES25A0

Bosch MES25A0

Overený zákazník DOMOSS veverica

Pridané: 26. októbra 2021

Zakúpený v DOMOSS

Odporúča produkt

výborne odšťaví ovocie, nie je hlučný, šťava nevyteká po bokoch ,som nad mieru spokojná, cena primeraná , odporučujem .

Sencor SJE 741SS

Overený zákazník TV Products Elen

Pridané: 17. októbra 2021

Zakúpený v TV Products

Neodporúča produkt
  • Mlyncek ma drsny, nekvalitny povrch. Obavam sa, ze ak by som v nom mlela ovocie z povrchu sa bude odlupovat nater. Neda sa upevnit na linku ani na stol.

Je to nekvalitny vyrobok!

Overený zákazník Electronic Star Lotynka

Pridané: 16. októbra 2021

Zakúpený v Electronic Star

Odporúča produkt
  • Produkt je robustný, vzbudzuje dôveru
  • Produkt som použila 4x. 1. Mrkva s jablkom - O.K., 2. Pomaranče - O.K., 3. Paradajky - síce začalo odšťavovať dobre, nejaký odpad vychádzal von, ale potom sa začala hromadiť v nádobe voda, osšťavila som menej ako 1 kg rajčín - asi sa to na rajčiny nehodí ( ak to má byť len na odšťavenie zopár rajčín na okamžité vypitie, na to by som nekupovala taký veľký a drahý prístroj). Škoda, že som nevyskúšala odšťaviť domáce slovenské muštové hrozno, predpokladám, že by to dopadlo ako s rajčinami - veľký podiel tekutiny. 4. Arónia - odšťavilo mi asi 2,5 - 3 dl šťavy, potom zaznel čudný zvuk a je to pokazené, hoci som to okamžite vypla - drobné zrniečka odpadu upchali filter. Treba aróniu napísať do návodu ako zakázané ovocie.

Je vhodný len na určitý druh ovocia a zeleniny.

Overený zákazník Penta SK s.r.o. miki

Pridané: 13. októbra 2021

Zakúpený v Penta SK s.r.o.

Odporúča produkt

Je to kvalitný odšťavovač ľahká údržba stačí opláchnuť vodou.

Overený zákazník Eujuicers.sk s.r.o. Jana

Pridané: 13. októbra 2021

Odporúča produkt

Je tichy da sa na nom pracovat aj skoro rano. Jednoduche umyvanie.Skladanie.Velmi malo odpadu.

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 10. októbra 2021

(naposledy upravené 20. decembra 2021)

Zakúpený v MALL.SK

Bol už hodnotený !!!

Overený zákazník Klarstein Overený zákazník

Pridané: 6. októbra 2021

Zakúpený v Klarstein

Odporúča produkt

je lepší než sme mali predtým,lepšie odšťavuje .

Overený zákazník epotreby.sk Overený zákazník

Pridané: 5. októbra 2021

Zakúpený v epotreby.sk

Odporúča produkt
  • Skúšali sme odšťavovať jablká, stopkový zeler, zázvor, pomaranče, hrozno, poľný šalát, citróny - v kombinácii. Všetko bez problémov
  • Tichý chod

S odšťavovačom sme spokojní. Čistenie (hlavne časť, cez ktorú vychádza "odpad" ) je trochu komplikovanejšie, ale nič strašné . Smoothie nadstavec sme vyskúšali len raz a bol v pohode. Zmrzlinový nadstavec asi skúsime až budúce leto .
V našom odšťavovači trochu trie slimák o zatláčadlo, keď ho viac pritlačíme - nesedia si

Silvercrest SSJ 300 B2

Silvercrest SSJ 300 B2

Overený zákazník lidl.sk Overený zákazník

Pridané: 5. októbra 2021

Zakúpený v lidl.sk

Odporúča produkt

Zatiaľ všetko v poriadku, ale skúšaný len raz.

Angel 8500

Angel 8500

Overený zákazník Eujuicers.sk s.r.o. Silvia

Pridané: 3. októbra 2021

• Veľa šťavy
  • Minimum odpadu
  • Šťava fantastickej chuti
  • Veľa rád,ako,a čo odšťavovať, v priložených knihách
  • Ako darček skvelá kniha

S odšťavovačom už mám osobnú skúsenosť,mala som ho krátko požičaný od známych. Veľmi ma oslovil,preto sme si s manželom kúpili vlastný. Výsledkom je veľa šťavy, minimum odpadu. Šťava neskutočne fantastickej chuti. Investíciu do nášho zdravia absolútne neľutujeme, všetkým len odporúčame. Počiatočná investícia, spočívajúca vo vyššej cene, sa užívateľom veľmi rýchlo vráti.

Overený zákazník Eujuicers.sk s.r.o. Milan

Pridané: 3. októbra 2021

Odporúča produkt
  • Odšťavovač prišiel v neporušenom stave. Prevedenie je po estetickej aj remeselnej stránke pekné a kvalitné. Odšťavoval som jablká a cviklu. Pol hodinu odšťavovanie ako odporúčajú to zvláda v pohode. Jablká som krájal na osminky, lebo väčšie kusy neprejdú cez otvor, ale to by nevadilo, lebo ak cche človek dobrú šťavu, tak treba zlé časti ovocia aj tak odkrojiť. Odšťavuje rýchlo. Ak som jablká krájal a rovno dával do odšťavovača, tak som nestíhal ich tam dávať a už boli zomleté. Aj čerstvú tvrdú cviklu to pochrúpalo bez problémov. Za hodinu s prestávkami na umytie jabĺk a iné roboty som odšťavil cez 4 litre šťavy.
  • Je vhodný na pripravovanie štiav na dennú konzumáciu v menších množstvách, tak okolo dvoch litrov šťavy.
  • Odpad je len trocha vlhký, čiže skoro všetku šťavu dokáže zo surovín vyžmýkať.
  • Vrchná časť drží len na magnetoch a pri odšťavovaní sa mierne pohybuje do strán. Bol by som radšej, keby to bolo napevno.
  • Pri odšťavovaní jabĺk sa tvorilo dosť peny. Neviem, či to bolo druhom jabĺk.
  • Cena je podľa mňa dosť vysoká vzhľadom na výkon odšťavovača.

Zatiaľ som nenašiel odšťavovač, ktorý by vyhovoval mojim požiadavkám a odskúšal som už viac druhov. Najčastejšie príčina - slabý výkon, zdĺhavé a slabé odšťavovanie.

Overený zákazník Eujuicers.sk s.r.o. Nikoleta

Pridané: 30. septembra 2021

Odporúča produkt

splnil moje očakávania je naozaj pomerne tichý a šťava vyzerá veľmi kvalitne oproti odstredivým odšťavovačom

Overený zákazník Eujuicers.sk s.r.o. Takyna

Pridané: 27. septembra 2021

Odporúča produkt
  • V prvom rade veľmi jednoduché čistenie odšťavovače a veľmi rýchle zloženie. Až som bola prekvapená výsledkom odšťavovania. Zo štyroch jabĺčok, tri decilitre čistej šťavy. Spokojnosť aj pri odšťavovaní červenej repy.

Doporučujem odšťavovač pre dobrý výkon a ľahké čistenie.

Overený zákazník 4home.sk Overený zákazník

Pridané: 22. septembra 2021

Zakúpený v 4home.sk

Odporúča produkt
  • jednoduchá manipulácia a umývanie

Overený zákazník StavbaEU.sk Pepe

Pridané: 11. septembra 2021

Zakúpený v StavbaEU.sk

Odporúča produkt
  • Zatiaľ plní to čo som od neho očakával.

Overený zákazník TPD.sk Miroslav

Pridané: 9. septembra 2021