Najnovšie recenzie zo sekcie Odšťavovače
- Veľmi dobre sa čistí
- Chcela som ho na ostružiny a som spokojná. Iné ovocie som zatiaľ neskúšala.
V minulosti sme mali iný typ odšťavovača, ktorý sa veľmi ťažko čistil, preto som rada, že tento sa čistí veľmi dobre. Chcela som ho najmä na ostružiny a som spokojná. Z jednej strany vychádza krásna čistá šťava, z druhej tuhá sušina. Odšťavuje pomerne pomaly, čo mi vôbec nevadí.
Kupovali sme ho na odšťavovanie rakytníka. Veĺká spokojnosť
- Ľahko sa čistí
- Odšťavuje ok s dužinou, nedávať mäkké ovocie ako banány , alebo kombinovať s tvrdým mrkva atď
Sana Supreme Juicer EUJ-727
Jozef Príles
Pridané: 4. augusta 2024
(naposledy upravené 11. augusta 2024)
Zakúpený v Eujuicers.sk s.r.o.
- Kvalitné odšťavovanie
- Jednoduché čistenie
- Aj väčšie množstvo bez prestávky
Splnil všetky očakávania
Po polroku sa pokazil a za opravu ma ešte pýtali paniaze a vrátili mi ho doškrabany!!
Absolútne spokojnosť s výrobkom, ktorý používam predovšetkým na odšťavovanie drobného ovocia (ríbezle, černice)
- kvalita
- spracovanie
- dostupnosť náhradných dielov
- vysoká cena
- dosť sa prehrieva už po 15 minutách
- doba prevádzky je maximálne 30 minút, ale to by som neriskoval, nie je napísané aká má byť pauza po 30 minutách prevádzky
- nie je vyriešené poriadne chladenie motora, možno kvôli dizajnu
okrem toho prehrievania motora vyzerá byť produkt kvalitný
Dobré odštavuje, rýchlo sa čistí, ETA nesklamala
Šťava je hustejšia, ale skúšala som aj tvrdšie ovocie a zeleninu a aj bobuľové ovocie a všetko sa mi podarilo pekne odšťaviť. Pomer cena a kvalita je dobrý.
Hladal som odstavovač. Po zhliadnutí zopar videí som sa rozhodol pre tento produkt, recenzie som si tiez prečital.....ano trosku huste sitko, no pekne sa da vycistit tlakom vody vsetko, vyskusal som viac druhov odstavit, tvrde odsavuje snad aj hravejsie ako napr. Slivky, broskyne ušli....atd
Odšťavovač je priamoúmerný cene. Pretože odšťavňuje šetrne, drtením, tak aj tá drť nie je až úplne odšťavnená. Ale účel splní. Kvalitná šťava je osobitne na pitie a drť sa dá ďalej použiť do varenia. Lepšie odšťavňuje tuhšiu zeleninu, bobuľoviny upchávajú sitko a mäkké jablká je lepšie dať s mrkvou alebo cviklou. Ľahko sa skladá, rozkladá i umýva. Je to ľahko pochopiteľné aj pre človeka nie práve technického typu. Vhodný na rodinnú potrebu.
- Exkluzívny vzhľad výrobku.
- Zatiaľ neodskusany takze neviem
Maximálna spokojnosť, vynikajúci výrobok,som rada že som si ho kúpila.
Odšťavovač mám 2 dni a zatiaľ spĺňa moje poziadavky. Som spokojna
skvelý
tichý chod, výborná výťažnosť odšťavenej zeleniny
- super výrobok
Som spokojni.
Veľmi praktický pomocník pri varení džemov :)
Tovar dorazil nefunkčný!!! Kúpil som rozbaleny tovar asi nikto nekontroluje u Alza vrátené produktu len pošlú ďalej
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »