Najnovšie recenzie zo sekcie Odšťavovače
- Výborná staršia Dánska odstredivka-/z 2008-2009/..ma skoro takú vyťažnosť ako špičkový Catler,pritom je za tretinu ceny,kvalitné nerez sitko a 14 tis.obratok ...bohate stačí na bežné používanie na každý deň...Ak teda nebudete odštavovať 20l každý deň...Pre nás 3 teda bohate stačí 1liter štiav denne...aj podla lekárov...
Vybral som ho kvoli cene a zrovnateľným parametrom so špičkovými odstredivkami...Natrafil som na neho 18.5:2012 v Carfoure v Ba
- - dizajn
- - vykon 1000 W
- - vela mokreho odpadu
- - menej stavy nez je bezne
- - vela umyvania
- - vyssia spotreba el.energie
Uz po prvom ostaveni sa ukazalo ze je sice vykonny, ale drt bola mokra a stavy bolo o polovicu menej ako u starsieho a menej vykonneho typu odstavovaca. Spolocnost TPD mi tento zavazny nedostatok neuznala ako chybu vyrobku, takze sa ho uz asi nezbavim. Neodporucam na odstavovanie najma korenovej zeleniny - mrkva, repa ap. Cena neodpoveda kvalite.
- Kvalitný výrobok svetoznámej firmy. Som maximálne spokojný a odporúčam ho aj ďalším záujemcom o odstavovač.
- Možno by stálo za uváženie, či by výrobca ho nemal vyrábatˇ´v dvoch velkostiach. Ja by som prijal aj veľkosť XL.
Spokojnosť.
- dost vlakniny v stave
- jednoduche umyvanie
- nizka hlucnost
- atd...
podla mna za malo penazi dost muziky :)
- kompaktny dizajn, vykonny no napriek tomu tichy, velka vkladacia trubica, fakt sa lahko cisti
- zatial som nic nezistil
- myslim si, ze ide o kvalitny odstavovac
- mala som smolu - asi som kupila chybny kus -motor prestal tocit hriadel
zavisi od postoja predavajuceho k vybaveniu reklamacie - do 2 dni som vratila vyrobok - ci mi vymenia (nie opravia!!) min. cast s motorom
- odšťavuje takmer všetko, tichý, výkonný, vhodný do umývačky riadu
- výkonný a tichý
- veľmi dobrý pre vlastné 100% ovocné šťavy
- Tichý, rýchly, silný motor, pekný design
Dobrá značka, rozumná cena, fakt super
- prijatelná cena
- môžu sa vkladat velké kusky ovocia
- výkonný
- lahko sa čistí,estetický
praktický,kvalitný,výkonný,estetický,prijatelná cena,pracuje aj s velkými kuskami ovocia,lahko sa čistí
som s výrobkom spokojná
- Neskutočna pracnost
Zalezi od toho, co od toho cakate. Ja som myslel, ze natom odstavim napr aj mrkvu. Po 1 dcl stavy som to umyl a odlozil. Na druhej strane jablka, a makke ovocie je to super.
- Odstavuje aj cele ovocie
- Narocny na umyvanie jednotlivych casti
dobra cena vs. funkcnost,
farba sa paci priatelke ;-)
- pomer cena / výkon
- kvalita spracovania
- kvalita šťavy
- veľkosť nádob
Keď si porovnáte cenu tohto odšťavovača a jeho parametre so značkovou konkurenciou, pochopíte, že nemá význam platiť za značku.
Tento odšťavovač je výborný, aj keď cenu za dizajn by určite nezískal. Ak ale hľadáte niečo, čo splní účel a nebude vás stáť desiatky až stovky eur, ste na správnom mieste.
Zatiaľ som spokojný
- dizajn
- konštrukcia
- praktickosť
vynikajúca kúpa
- rychlost, kvalita, jednoduchost.
celkovo dobra volba produktu, je tichy a rychly, zatial ho mam len kratko, ale urcite odporucujem v pripade zaujmu o odstavovace.
- tichý
- super využitie ovocia, zeleniny - málo odpadu
- som dokonale spokojná
- veľký - trochu nespratný
100% spokojnosť
- Rýchlosť, výkon
- Objem
- Veľa odpadu
Neodporúčam ho, pretože šťava nie je kvalitná na 100%. Kvalitnejšie sú lisovacie odšťavovače (a drahšie) - vychádza z nich šťava a SUCHÝ odpad. Po odšťavení odpadu z tohto odšťavovača z jabĺk som dostal ešte jeden pohár šťavy. Nehovorím že je zlý, ale keď chcete kvalitu, treba si priplatiť na pomalý lisovací alebo nízkootáčkový odšťavovač.
- Vyborny. Som velmi spokojna.
Vyborny. Som velmi spokojna